فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز
فونت زیبا ساز ، نایت اسکین


المپیک 2008 پکن - شوتبال!
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شوتبال!

اولین طلای مسابقات کشتی فرنگی المپیک به روسیه رسید.

فینال وزن 55 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک بین "روشن بایرام اف" نایب قهرمان سال 2006 جهان از آذربایجان و "نظیر مانکیف" دارنده مدال برنز جهان از روسیه برگزار شد که در پایان مانکیف روس در یک مبارزه دیدنی در دو تایم (3-2 و 2-2) به برتری رسید تا مدال طلا را بر سینه زند.

در این وزن "رومن آمویان" از ارمنستان 5-0 و 3-0 یانیل هرناندز از کوبا را برد و سوم شد. دیگر مدال برنز این وزن به پارک اون چول کره ای رسید که توانست حمید سوریان را در دو تایم 1-1 و 2-2 مغلوب کند


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 12:41 صبح ] [ امیر ] [ نظر ]

روز چهارم بازی های المپیک پکن نیز روز خوبی برای کاروان ایران نبود.

پنجم شدن "حمید سوریان" که یکی از امیدهای اصلی کاروان ایران برای کسب مدال طلا بود، روز چهارم بازی‌های المپیک را تبدیل به روزی بی فروغ برای ایران کرد.

عملکرد ورزشکاران ایرانی در روز چهارم بازی های المپیک به ترتیب زیر است:

* کشتی فرنگی

"حمید سوریان پنجم شد"

حمید سوریان در دوراول ونلین ونکوف از بلغارستان را ضربه کرد، در دور دوم الگین الوایس از پالائو را 14 بر صفر (8-0 و 6-0) شکست داد. دارنده سه مدال طلای وزن 55 کیلوگرم در مرحله یک چهارم نهایی مقابل نظیر مانکیف نفر سوم سال 2007جهان از روسیه قرار گرفت که در یک مبارزه نفس گیر در سه تایم شکست خورد. در تایم اول سوریان دو بر دو بازنده شد که دلیل آن اجرای فن دو امتیازی توسط کشتی گیر روس بود. در تایم دوم هر دوکشتی گیر درکلینچ فنی اجرا نکردند اما چون سوریان ابتدا کلینچ را گرفت بود، 1-1 برنده شد. در تایم سوم همین وضعیت به سود کشتی گیر روس رقم خورد و سوریان بدون اجرای فن 1-1 بازنده شد. این اولین شکست سوریان از سال 2005 تا به حال بود.

در مرحله شانس مجدد، سوریان در مصاف با "کریستین فریس" نفر سوم سال 2007 جهان از صربستان در دو تایم 5-0 و 1-1 به پیروزی رسید تا به دیدار رده بندی راه یابد اما در این مسابقه در دو تایم 1-1 و 2-2 به پارک اون چول از کره جنوبی باخت تا در کسب مدال ناکام بماند و پنجم شود. در تایم اول هر دو کشتی‌گیر فنی اجرا نکردند اما، چون کشتی‌گیر کره‌ای ابتدا کلینچ را گرفته بود، 1-1 برنده شد. در تایم دوم سوریان در کلینچ با اجرای بارانداز دو امتیاز پیش افتاد اما، در کلینچ دوم بارانداز شد تا این تایم را نیز 2-2 بازنده شود و در رده‌ی پنجم المپیک قرار گیرد.

سوریان که از شانس‌های مسلم ایران برای کسب مدال طلای المپیک محسوب می‌شد، نتوانست طلسم 36 ساله‌ی بدون مدال ماندن کشتی فرنگی در المپیک را بشکند و باید در انتظار عملکرد چهار فرنگی‌کار دیگر باشیم.

* جودو

"حذف ملک محمدی"

حامد ملک‌محمدی در نخستین مسابقه‌ی خود برابر "الجاز سدج" از اسلوونی قرار گرفت که این حریف گمنام را با ضربه‌ی فنی و امتیاز ایپون مغلوب کرد. اما نماینده‌ی وزن 81- کیلوگرم جودوی ایران در دومین مسابقه‌ی خود در چارچوب بازی‌های المپیک پکن برابر کامیلو تیاگو دارنده‌ی مدال نقره‌ی المپیک 2000 سیدنی و هم‌چنین قهرمان جهان در سال 2007 حرف خاصی برای گفتن نداشت و این حریف به آسانی توانست ملک‌محمدی را ضربه‌ی فنی و ایپون کند تا ملک محمدیاز دور رقابت ها کنار رود.

* تیروکمان

"شکست نجمه آبتین"

نجمه آبتین" با قبول شکست برابر حریف خود از کره‌ی شمالی از رسیدن به جمع برترین‌های تیروکمان بازی‌های المپیک بازماند. وی در رقابت‌های گروهی در میان 64 ورزشکار به مقام شصتم رسید تا در مسابقه بعدی به مصاف نفر پنجم رقابت‌های گروهی برود اما، در مجموع با نتیجه‌ی 106 بر 96 برابر حریف کره‌ شمالی خود شکست خورد و نتوانست به مرحله‌ی بعد صعود کند.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 3:40 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

در حالی که 205 کشور نماینده‌های خود را برای بزرگترین نمایش ورزشی کره‌ی خاکی به شهر پکن فرستاده‌اند، ایران تاکنون نه تنها در رقابت‌ها نمایش ضعیفی داشته بلکه در بخش‌هایی از جمله تماشاگران و فعالیت‌های فرهنگی هم چیزی برای گفتن نداشته است.

پس از گذشت سه روز از شروع بازی‌های المپیک، بسیاری از امیدهای ایران برای کسب مدال طلا از جمله حاجی‌آخوندزاده، میراسماعیلی و سوریان از بین رفته و کابوس مدال طلا کاروان ورزشی ایران را در برگرفته است.

بسیاری از کسانی که همراه کاروان ورزشی ایران به پکن آمده‌اند، هم اکنون چشم به روزهای آینده و لطف خدا دارند تا شاید شگفتی‌سازی در بین 17 ورزشکار باقی مانده پدید آید و ناامیدی را از ذهن‌ها پاک کند. در این میان نکته‌ای که از همه آزار دهنده‌تر است کمبود فعالیت‌های فرهنگی و سازماندهی تماشاگران برای تشویق ورزشکاران ایرانی است.

هر بیننده‌ای با حضور در مراکز ورزشی شهر پکن که بازی‌های المپیک در آن برگزار می‌شود، به این نکته پی می‌برد که بیشتر کشورهای دنیا یا به صورت سازمان یافته و یا به صورت خودجوش با لباس‌های متحدالشکل که رنگ و پرچم کشورشان را در ذهن‌ها متواتر می‌کند، به تشویق ورزشکاران‌شان می‌پردازند.

این نکته‌ تاثیر بسیار زیادی بر روحیه‌ی ورزشکاران دارد، به عنوان نمونه دوشنبه شب در رقابت‌های جودو بیش از یکصد نفر از مردم کشور آذربایجان به همراه "الهام علی‌اف" رییس جمهور کشورشان به سالن محل رقابت‌ها آمده بودند و به صورت وصف ناپذیری "النور ممدلی" را تشویق می‌کردند تا به مدال طلا رسید.

این در حالی بود که علی معلومات که چیزی از حریف خود کم نداشت، بدون اینکه حتی یک تماشاگر ایرانی او را از سکوی تماشاگران تشویق کند، به صحنه رقابت رفت و در میان شور و هیجانی که آذربایجانی‌ها به وجود آورده بودند در عین شایستگی نتیجه را واگذار کرد.

شاید بسیاری از مسوولان ایرانی توجیه‌شان این باشد که کسی توقع کسب مدال از معلومات را نداشت که برای تشویق او به سالن بیاید. اما، نکته اینجاست که حمید سوریان یکی از شانس‌های اصلی ایران برای کسب مدال طلا بود. چرا حتی 10 ایرانی در سالن محل رقابت‌ها نبودند که او را تشویق کنند.

بنابر اطلاعات کسب شده کمیته‌ی برگزاری مسابقه‌ها نه تنها بلیت‌های خود را از طریق بخش مخصوص این کار به فروش می‌رساند بلکه بلیت‌هایی را هم در اختیار کمیته‌های ملی المپیک کشورها می‌گذارد که در مورد بیست و نهمین دوره‌ی بازی‌ها هم چنین اتفاقی افتاده بود. اما، در واقع این بلیت‌ها کجا رفته است؟ نقش کمیته‌ی ملی المپیک در سازماندهی تماشاگران چیست؟ نقش سفارت ایران در پکن در زمینه‌ی هماهنگی ایرانی‌های حاضر در چین و یا شهر پکن برای حضور در سالن مسابقات و تشویق ورزشکاران کشورمان چیست؟ آیا واقعا هیچ ایرانی در پکن زندگی نمی‌کند که علاقه داشته باشد نماینده‌اش را در صحنه‌ی رقابت تشویق کند؟ آیا علاقه‌مندان ایرانی به ورزش در شهر پکن بلیت‌های مسابقه‌های ورزشکاران ایرانی را بدست آورده‌اند؟ این سوال‌هایی است که ذهن‌ها را به خود مشغول کرده است و به سختی می‌توان جوابی برای آنها پیدا کرد.

امیدواریم که مسوولان کمیته‌ی ملی المپیک و یا سفارت ایران در چین بجای فرافکنی و باز کردن بار این مسوولیت از دوش خود غربت ورزشکاران ایرانی را در سالن‌های پکن احساس کنند و در روزهای باقیمانده چاره‌ای برای حل این مشکل بیندیشند. البته سفیر ایران گفته بود که ما تدارک زیادی برای بازی‌های المپیک دیده‌ایم اما، باید دید فعالیت آنها در زمینه‌های فرهنگی و تماشاگران چقدر بوده است!

البته ناگفته نماند که تعدادی از علاقه‌مندان متمول ورزش هر کدام بیش از چهار میلیون تومان هزینه‌ کرده‌اند و از تهران به پکن آمده‌اند. آن هم با بلیت‌هایی که کمیته‌ی ملی المپیک در اختیار داشت اما،‌ این تعداد معدود را هم تنها در صبح روزهایی می‌توان دید که بسکتبالیست‌های ایران مسابقه دارند.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 3:39 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

حمید سوریان در مکان پنجم مسابقات کشتی فرنگی المپیک قرار گرفت.

مسابقه‌ی رده‌بندی وزن 55 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک برای کسب مدال برنز بین حمید سوریان و "پارک اوون چول" از کره‌ی جنوبی برگزار شد که سوریان در هر دو تایم با نتایج 1-1 و 2-2 بازنده شد تا مدال برنز را از دست دهد.

در تایم اول هر دو کشتی‌گیر فنی اجرا نکردند اما، چون کشتی‌گیر کره‌ای ابتدا کلینچ را گرفته بود، 1-1 برنده شد.

در تایم دوم سوریان در کلینچ با اجرای بارانداز دو امتیاز پیش افتاد اما، در کلینچ دوم بارانداز شد تا این تایم را نیز 2-2 بازنده شود و در رده‌ی پنجم المپیک قرار گیرد.

سوریان که از شانس‌های مسلم ایران برای کسب مدال طلای المپیک محسوب می‌شد، نتوانست طلسم 36 ساله‌ی بدون مدال ماندن کشتی فرنگی در المپیک را بشکند و باید در انتظار عملکرد چهار فرنگی‌کار دیگر باشیم


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 3:33 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

محمد دلیریان گفت: حریف روسی مسابقه را نبرد بلکه سوریان به او باخت.

مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی اظهار کرد: سوریان جایی که نباید اشتباه می‌کرد، اشتباه کرد. اگر او کنده را که شگرد دارد، درست زده بود مسابقه را می‌برد. به اعتقاد من حریف روسی سوریان را نبرد بلکه سوریان به او با خت.

وی همچنین گفت: داوری مشکلی نداشت و حریف روس پای سوریان را نگرفت و از پا استفاده نکرد. در تایم اول هم چون کشتی‌گیر روس مجری فن بود، دو امتیاز تنها به وی تعلق گرفت و سوریان چون به پشت حریف رفت، یک امتیاز گرفت.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 2:29 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

رضا سیم‌خواه گفت: اشتباه فردی باعث شکست "سوریان" مقابل حریف روس شد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بعد از شکست سوریان پس از سه سال در رقابت‌های وزن 55 کیلو بازی‌های المپیک پکن،اظهار کرد: مسابقه با حریف روس یک فینال زودرس برای سوریان بود که روی اشتباه فردی شکست خورد. کنده شگرد سوریان است اما، زمانی که حریف را تا آنجا بالا کشید، عجله کرد وگرنه اگر فن را درست می‌زد سه امتیاز می‌گرفت و مسابقه را می‌برد. به هر حال دنیا به آخر نرسیده و سوریان برای مدال برنز می‌جنگد. مدال برنز المپیک هم با ارزش است.

وی به فشارها و استرس‌های وارده به سوریان اشاره کرد و گفت: در این یک ساله فشار خیلی زیادی روی او بود و همه تکرار می‌کردند طلا، طلا. استرس و توقعات ایجاد شده روی او تاثیر داشت. او سه سال اشتباه نکرد ولی حالا مرتکب اشتباه شد. به هر حال لحظه‌ها در کشتی سرنوشت‌ساز هستند و در همین روز اول قهرمانان زیادی ناکام ماندند.

سیم خواه در پاسخ به این سوال که آیا روی نحوه مبارزه حریف روسی کار شده بود، گفت: می‌دانستیم که این کشتی‌گیر در خاک بلند می‌شود و کنده را از راست نشان می‌دهد ولی از چپ اجرا می‌کند. سوریان روی اشتباه خودش باخت ولی چیزی از شایستگی او کم نمی‌شود و نباید همه چیز را درمورد او تمام شده بدانیم. او حتی در المپیک بعدی می‌تواند برای طلا مبارزه کند. البته قرعه او هم دشوار بود و روسیه و کره در این سمت جدول افتادند و بایرام اف آذربایجانی از بالای جدول به راحتی فینالیست شد. به هر حال قرعه هم تاثیرگذار است.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان گفت: این تیم شایستگی رسیدن به مدال المپیک را دارد و ما تمام تلاش خود را در این مدت کرده‌ایم.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 2:25 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

نماینده‌ی وزن 81- کیلوگرم جودوی ایران در دومین مسابقه‌ی خود در چارچوب بازی‌های المپیک پکن برابر قهرمان جهان از برزیل ضربه‌ی فنی شد.

حامد ملک‌محمدی که پیش از این مسابقه توانسته بود "الجاز سدج" از اسلوونی را با ضربه‌ی فنی شکست دهد، برابر کامیلو تیاگو دارنده‌ی مدال نقره‌ی المپیک 2000 سیدنی و هم‌چنین قهرمان جهان در سال 2007 حرف خاصی برای گفتن نداشت و این حریف به آسانی توانست ملک‌محمدی را ضربه‌ی فنی و ایپون کند.

به این ترتیب با توجه به اینکه "تیاگو" توانسته در دور اول تاکاشی اونو قهرمان شاخص ژاپنی را شکست دهد، باید در انتظار سایر مسابقات این جودوکار برزیلی و راهیابی وی به مرحله‌ی نیمه نهایی ماند.

در شرایطی که این برزیلی به نیمه نهایی برسد، ملک‌محمدی مسابقات خود را در گروه بازنده‌ها ادامه خواهد داد.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 2:21 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

کنار گذاشتن "دیوید ترزگه" از تیم ملی فرانسه و خط خوردن نام او از فهرست 23 نفره "خروس" ها باعث شد تا مهاجم یوونتوس در سن 30 سالگی از بازی های ملی کناره گیری کند. او همان مهاجمی بود که در یورو 2000 با گل طلایی‌اش فرانسه را قهرمان اروپا کرد.

مهاجم آرژانتینی الاصل تیم ملی فرانسه در یوونتوس فصل دشواری را پیش رو خواهد داشت، چرا که "بانوی پیر فوتبال اروپا" با خرید "آمائوری" از پالرمو، مهاجمی گلزن را به جمع بازیکنان خود افزوده و آمدن او به "دل آلپی" رقابت در خط حمله ی " بیانکونری" را افزایش می‌دهد . با این اوصاف بدیهی است که فرانسوی یووه مرخصی و تعطیلی نداشته باشد. در نظر اول شاید پایان کار ترزگه در یوونتوس فرا رسیده باشد ، با این حال چیزی بیش از این‌ها لازم است، تا بازیکنی همچون "ترزگل" را از کار و تلاش بیاندازد و او را ناامید کند.

او که ریشه‌ای از آمریکایی جنوبی دارد، اعصابی پولادین دارد. شاید هم به همین خاطر است که بارها و بارها شم بالای گلزنی‌اش را در نبردهای بزرگ به رخ کشیده است. گلزنی برابر میلان در یک دیدار دوستانه در چهارچوب آماده سازی پیش فصل آن هم در ورزشگاه سن سیرو در ماه جولای و یا به ثمر رساندن گل پیروزی برابر آرسنال در جام امارات در شروع ماه اوت از آن جمله‌ است. این گلزنی‌ها پاسخی به شایعه‌ها درباره ی خداحافظی زود هنگام او و واکنش به همه آنهایی بود که او را تمام شده می‌خواندند.

"ترزگل" در گفت وگو  به پرسش‌هایی پاسخ داده است که، در زیر می‌آید:

*دیوید، شما در تمرین‌های آماده سازی پیش فصل دوبار گلزنی کرده‌اید، برابر میلان و برابر آرسنال، به نظر می‌رسد، در آمادگی به سر می‌برید...

- آنها بازی‌هایی دوستانه بودند، بنابراین نمی‌توان درباره آنها حرف زیادی زد. با این حال بدیهی است که وقتی فرد گلزنی می‌کند، از نظر روحی در شرایط خوبی باشد. برای یک مهاجم که البته جای خود را دارد. از این گذشته با این شیوه توانستم با تیم تمرین کنم.

ما به زیبایی بازی می‌کنیم و می‌خواهیم به جایی برسیم. برابر آرسنال، هامبورگ و منچستر یونایتد بازی کردیم، که بازی‌های در سطح بالا بودند. بازی برابر آرسنال بدون تردید دشوار بود و در پایان تنها یک پیروزی با اختلاف اندک به دست آمد. به خوبی می‌دانیم که از سوی تیمی قدرتمند تحت فشار قرار گرفتیم، اما برابر آنها به پیروزی دست یافتیم. و دراین گونه رقابت‌ها این همه آن چیزی است که به حساب می‌آید.

* آیا تیم هم اکنون در ایتالیا تمرین‌های دشوار و همیشگی آماده سازی پیش فصل را پشت سر می‌گذارد؟

- بله، ما در حال حاضر به سختی کار می‌کنیم. یک جلسه صبح و یک جلسه عصر تمرین می‌کنیم. اکنون در مرحله ی دشوار آماده سازی به سرمی‌بریم و بر همین اساس بسیار خسته هستیم. رقابت‌های سری A تازه از 31 اوت شروع می‌شود. با این حال از سیزدهم اوت رقابت‌های انتخابی لیگ قهرمانان اروپا شروع می‌شود، که بازی بسیار مهمی به شمار می‌آیند. شاید بتوانیم پس از 2 سال باردیگر در جمع بزرگان فوتبال اروپا قرار بگیریم. این هدف ماست و برایش آماده هستیم.

[یوونتوس برای حضور در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا باید "آرتمدیا پترزالکا" از اسلواکی را در 2 بازی رفت و برگشت از پیش رو بردارد.]

*آمادگی بدنی خودش ما در چه اندازه است؟

- هنوز به صد در صد آمادگی نرسیده‌ام، با این حال کارها به آهستگی پیش می‌رود.

* یوونتوس در تابستان با خرید آماتوری مهاجمی تازه وارد را به خدمت گرفته است. بدون تردید او از سویی بازیکنی قدرتمند برای یووه به شمار می‌آید، با این حال از سویی دیگر آمدن او در این میان رقابت را دشوارتر می‌کند. یوونتوس در این بین "وینچنزو یاکینتا" و "آلساندرو دل پیرو" و خود شما را هم در خط حمله دارد. آیا از این رقابت نمی‌هراسید؟

- ما با فشار رقابت‌های سریA و لیگ قهرمانان اروپا روبه رو هستیم. با توجه به همین باشگاه اعتقاد داشت که ما هنوزهم به مهاجمی بزرگ نیاز داریم. آمائوری چنین بازیکنی است. اکنون 4 بازیکن بر سر 2 جایگاه در خط حمله مبارزه می‌کنند. این بستگی به ما دارد تا زمانی که "کلودیو رانیری"، سرمربی یووه به ما نیاز دارد، آماده باشیم. با این همه هرگز از رقابت نترسیده‌ام. از زمان حضورم در یووه همواره رقیب داشته‌ام.

* شما برای یورو 2008 به تیم ملی فرانسه دعوت نشدید. آیا در آن زمان کناره گیری شما از تیم ملی فرانسه اجباری بود؟

- بدون در نظر گرفتن تیم خاصی،‌همواره مهم است که بازیکن از اعتماد سرمربی اش برخوردار باشد و من با وجود پشتیبیانی عمومی از این موضوع بهره‌مند نبودم. زمانی وجود دارد که در آن بازیکن باید بگوید "ایست".من هم همین کار را کردم.

* بنابراین اکنون شما می‌توانید به طور کامل بر روی یوونتوس تمرکز داشته باشید.

- من همواره با تمام تمرکزم کار کرده‌ام چه اکنون در باشگاهم و یا برای تیم ملی. با این همه به نظر می‌رسد، یکی از دشوارترین موقعیت‌های آمادگی برای پایان کار باشد. این حقیقت است. اکنون تمام تلاشم را برای باشگاه به کار می‌گیرم. در این فصل می‌خواهم به هر راه ممکن دست کم یک عنوان قهرمانی را به دست بیاورم.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 1:27 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

فینال هر دو وزن نخست کشتی‌ فرنگی المپیک پکن بین روسیه و آذربایجان برگزار می‌شود.

رقابت‌های صبح روز نخست کشتی فرنگی المپیک پکن در سالن دانشگاه کشاورزی به پایان رسید که در وزن 55 کیلوگرم، نظیر مانکیف از روسیه و روشن بایرام‌اف از آذربایجان به فینال راه یافتند.

در دیدارهای نیمه نهایی، نظیر مانکیف از روسیه در یک مبارزه نزدیک درسه تایم (1-1، 6-0 و 2-1) پارک اون چول دارنده دو مدال نقره و یک برنز جهان از کره جنوبی را شکست داد و فینالیست شد. با راه یابی مانکیف به فینال، سوریان شانس کسب مدال برنز را به دست آورد و باید برای ایستادن برسکوی سوم المپیک دو مسابقه را برنده شود. سوریان در مرحله یک چهارم نهایی به کشتی گیر روس باخته بود. وی ابتدا با برنده مسابقه بین الدار

حافظ اف از ازبکستان و کریستین فریس صربستانی کشتی می گیرد و در صورت پیروزی، برای مدال برنز باید با پارک اون چول از کره جنوبی پیکار کند.

اما، در دیگر دیدار نیمه نهایی وزن 55 کیلوگرم، روشن بایرام اف نایب قهرمان سال 2006 جهان از آذربایجان با پیروزی مقابل رومن آمویان از ارمنستان (7-2 و 4-1) به فینال راه یافت.

هم‌چنین در وزن 60 کیلوگرم، اسلام بک آلبیف از روسیه و ویتالی رحیم‌اف آذربایجانی برای مدال طلا مبارزه می‌کنند. آلبیف که در یک چهارم نهایی روبرتو مونزون کوبایی را 10 بر صفر (8 - 0 و 2 -0) شکست داده بود، در نیمه نهایی با همین نتیجه (6-0 و 4-0) روسلان تومنبایف از قرقیزستان را مغلوب کرد. اما، ویتالی رحیم‌اف از آذربایجان که سابقه چندین شکست مقابل علی اشکانی را دارد، بسیار پرفروغ ظاهر شد. رحیم‌اف ابتدا جیانگ شنگ از چین را 5 بر یک (3 -0 و 2-1) شکست داد. سپس مقابل اوزه بیودیاکونو قهرمان سال 2007 اروپا از رومانی در سه تایم (1-1، 0-3 و 4-2) به برتری رسید. آرمن نازاریان دارنده یازده مدال جهان و المپیک از بلغارستان حریف بعدی رحیم‌اف بود که ملی‌پوش آذربایجان در سه تایم (0-2، 3-0 و 7-0) برنده شد و در نیمه نهایی نیز نوربخیت چنگیزبایف قزاقستانی را 8 بر یک (1-1 و 7-0) مغلوب کرد تا حریف آلبیف روس در فینال شود.

شکست دیوید بدینادزه قهرمان سال 2007 جهان از گرجستان مقابل آرمن نازاریان از نتایج مهماین وزن بود. بدینادزه تایم اول را 1-1 برد اما، در ادامه 4-1 و 5-0 مغلوب شد.

ایران در وزن 60 کیلوگرم فرنگی نتوانست سهمیه المپیک را به دست آورد


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 1:20 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

هکرها در اعتراض به رعایت نشدن حقوق بشر در چین، سایت رسمی بازی‌های المپیک چین را هک کرده و رنگ‌ عنوان‌های سایت را به نارنجی تغییر دادند.

جنس گالشیوت، هنرمند و فعال حقوق بشر دانمارکی، از مردم تقاضا کرده تا در پروژه‌ی رنگ نارنجی در طی بازی‌های المپیک سهیم باشند.

او از ورزشکاران، سیاستمداران، روزنامه‌نگاران و دیگر افراد تقاضا کرده تا به هر نحوی مثل آویزان کردن لباس‌های نارنجی از مجسمه‌ها، تیرهای چراغ برق، حصارها و دیگر مکان‌های عمومی در شهرها از نقض حقوق بشر در چین انتقاد کنند.

وی پس از این حرکت خود تماس تلفنی از فردی ناشناس دریافت کرده که به وی اعلام کرده که هکرها ظاهرا به دنبال درخواست وی برای شرکت در پروژه‌ی اعتراضی‌اش عناوین وب سایت رسمی بازی‌های المپیک را به رنگ نارنجی درآورده‌اند.

گالشیوت در وب‌سایت رسمی‌اش در این باره گفته است: ابتدا گمان نمی‌کردم که این اتفاق افتاده باشد اما وقتی وارد وب‌سایت این بازی‌ها شدم دیدم که حقیقت دارد؛ البته نمی‌توانم بگویم کسانی که این کار را انجام داده‌اند صرفا به‌عنوان هکرها به این اقدام دست زده‌اند یا به عنوان انسان‌های نوع دوست.


[ سه شنبه 87/5/22 ] [ 1:16 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
درباره وبلاگ

برچسب‌ها وب
لینک های مفید
آرشیو مطالب
امکانات وب