فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز
فونت زیبا ساز ، نایت اسکین


المپیک 2008 پکن - شوتبال!
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شوتبال!

"مایکل فلپس" در چهارمین روز پیاپی چهارمین مدال طلای المپیک پکن را کسب کرد تا با شش مدالی که در آتن به دست آورده بود به پرافتخارترین ورزشکار تاریخ ورزش تبدیل شود.

فلپس شناگر 23 ساله‌ی امریکایی که در المپیک آتن شش مدال طلا کسب کرده بود، صبح روز چهارشنبه (امروز) در چهارمین روز پیاپی، چهارمین مدال طلایش را در المپیک پکن به دست آورد تا با 10 مدال طلا به عنوان پر افتخارترین ورزشکار تاریخ ورزش تبدیل شود.

فلپس امروز در ماده 200 متر پروانه رقابت‌های شنای بازی‌های المپیک این مسافت را در زمان یک دقیقه و 52 ثانیه و 3 صدم ثانیه طی کرد و رکورد قبلی این ماده که در اختیارش بود را شکست.

او در مسابقات جهانی سال گذشته 200 متر را در زمان یک دقیقه و 52 ثانیه 9 صدم ثانیه شنا کرده بود. او در شرایطی به دهمین مدال طلایش رسید که مصدوم هم بود.

کاروان امریکا در المپیک پکن تا صبح روز پنجم بازی‌ها، هشت مدال طلا به دست آورده که نیمی از این مدال‌ها توسط "فلپس" کسب شده است.

Phelps carves name as Games' greatest

 

photo

 

photo 


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 4:0 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

علی محمدی از رقابت‌های المپیک 2008 پکن حذف شد.

علی محمدی ملی پوش وزن 66 کیلوگرم کشتی فرنگی ایران در در دور اول "کیم مین چول" نایب قهرمان سال 2005 جهان و قهرمان آسیا از کره جنوبی را با خوش شانسی 1-1 و 1-1 شکست داد اما، در دور دوم مقابل میخائیل سیامونو از بلاروس در سه تایم شکست خورد.

در ادامه رقابت ها، کشتی گیر بلاروس مقابل "استیو گنات" از فرانسه شکست خورد تا «علی محمدی» حذف زودهنگامی از المپیک داشته باشد.

محمدی نتوانست از قرعه مناسب خود استفاده کند تا دومین ملی پوش کشتی فرنگی ایران هم ناکام بماند.


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 3:47 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

تیم فوتبال المپیک هلند با حضور" روی ماکای" از بازیکنی بسیار با تجربه برخوردار است. این مهاجم 33 ساله بیش از این با باشگاه‌های پورتیوو لاکرونیا و بایرن‌مونیخ در سطح باشگاهی به همه آنچه می‌توان دست یافت، رسیده است.

مهاجم تیم المپیک هلند پیش از آخرین دیدار مرحله‌ی گروهی برابر ژاپن در گفت وگویی با FIFA.COM از اهدافش برای شرکت در بازی های المپیک سخن گفت.

ماکای درباره‌ی شرایط خودش گفت:" کمی دچار کوفتگی هستم، که با درد همراه است. زمان کمی برای درمان و معالجه‌اش در اختیار داریم. با این همه امیدوارم اوضاع بهتر شود، هر چند این درد به طور کامل برطرف نخواهد شد."

همبازی سال‌های پیش وحید هاشمیان درباره میزان اهمیت تجربه‌اش برای جوانان تیم المپیک هلند ابراز کرد: این نخستین تورنمنت من به شمار نمی‌آید. برخی از جوانان در تیم ملی زیر 23 سال بازی کرده و دو بار پیاپی قهرمان اروپا نیز شده‌اند. با این همه، تورونمنتی برای جوانان با چنین رقابت بزرگی تا اندازه‌ای متفاوت است. وقتی که در زمین کارها به خوبی پیش نرود، آن وقت به عنوان کاپیتان و بازیکنی با تجربه می‌توانی بکوشی تا بازیکنان را دوباره‌ به تلاش وادار کنی. بدیهی است که این کار تا به حال دشوار بوده است، چرا که دربازی نخست در نیمه دوم از زمین خارج شدم در آخرین بازی‌ هم از اواخر بازی به میدان رفتم. کوشیدم تیم را بازهم به تلاش تشویق کنم تا از کار دست نکشند و در پایان با به ثمر رسیدن گل تساوی این کار ممکن شد. به این ترتیب در بازی با ژاپن ما اختیار همه چیز را در دستان خودمان داریم."

مهاجم کنونی فاینورد روتردام درباره‌ی مدعی بودن هلند هم گفت: " نیجریه تیم قدرتمندی دارد. برای همین به تساوی با آنها هم می‌توان بسنده کرد و راضی بود. برابر آمریکا می‌توانستیم در همان نیمه‌ی نخست 2 یا 3 بر صفر پیش بیافتیم. در آن بازی آمریکا هیچ فرصتی نداشت. ما به آنها فرصت بازی دادیم و همین باعث شد تا آنها رفته رفته اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند.

در پایان هم شاید این اعتماد به نفس کمی بیش از حد شده بود و آنها فکر می‌کردند بازی در دست آنهاست. اگر این بازی را می‌باختیم، شاید ناچار بودیم با المپیک خداحافظی کنیم.

* کار ما معلوم است باید قهرمان شویم.

پس از پایان رقابت‌های یورو2008 برت فان مارویک جانشین مارکو فان باستن در تیم ملی هلند شد. مارویک در فاینورد روتردام با ماکای کار می‌کرد. از همین رو انتظار می‌رود که ماکای گزینه‌ای برای حضور در تیم ملی هلند باشد. خود او در این باره گفت: همواره آماده خدمت هستم. در زمان مربی پیشین شانس من برای حضور در تیم ملی هلند صفر بود و چنانچه این بخت تنها به میزان یک درصد افزایش بیابد، آن وقت بخت من بیشتر می‌شود. با این حال ذهنم را مشغول این چیزها نمی‌کنم. هدف من بازگشت به هلند با نشان است و این که فصل خوبی را با فاینورد داشته باشم. آنچه پیش می‌آید، را خواهیم دید. تا جام جهانی هنوز زمان زیادی باقی است.

ماکای که هم اکنون با نسل دیگری از فوتبال هلند همبازی است، درباره‌ی آنها گفت: وقتی بازیکنی در تیم زیر 21 یا 23 ساله‌ها بازی می‌کند، بدیهی است که این فرصت را دارد تا روزی هم در تیم ملی بزرگسالان بازی کند. بازیکن در این تیم‌ها خود را نشان می‌دهد، سپس در باشگاه و دست آخر برت فان مارویک باید تصمیم بگیرد، آیا فردی از این بازیکنان را می‌خواهد یا خیر. رودفان نیستلروی به فوتبال ملی‌اش پایان داده "ادوین فان درسار" هم همین طور. اکنون بازیکنان بعدی از راه می‌رسند.

آقای گل سال‌های پیش بوندسلیگا درباره بخت هلند درجام جهانی 2010 تنها اظهار داشت: هدف ما باید حضور در جام جهانی باشد. در فهرست بازیکنان در دوسال آینده رخدادهای زیادی می‌تواند شکل بگیرد.

ماکای درباره‌ حذف هلند در مرحله‌ی یک چهارم نهایی یورو2008 با وجود ارائه بازی‌هایی زیبا و چشم گیر گفت: در سال جاری ما به عنوان تیمی که شانس وارد رقابت‌ها شدیم و با ایتالیا، ‌قهرمان جام جهانی و فرانسه نایب قهرمان جهان در یک گروه قرار داشتیم اما، آنها را به خوبی شکست دادیم.

هلند تنها صدرنشین گروهی نبود که در مرحله یک چهارم نهایی حذف شد. تنها اسپانیا بود که توانست در رقابت‌ها باقی بماند.آلمان هم‌چون همیشه خوب نبود، اما در رقابت بالا رفتند با این حال در پایان بهترین تیم تورنمنت با فاصله قهرمان شد. آلمان در دیدار پایانی هیچ شانسی نداشت. برخی از بازیکنان آن در دیدار پایان تقریبا افتضاح بودند. وقتی 2 بازیکن به آمادگی نرسند، آن وقت بدیهی است که کار برابر اسپانیا دشوار بشود.

ماکای درباره تیم ملی هلند با هدایت برت فان مارویک گفت: او مربی تازه کاری نیست و با حضور در بوروسیا دورتموند تجربه بین المللی هم دارد. او دو بار در فانیورد که تیمی بزرگ در فوتبال هلند به شمار می‌آید، کار کرده است. او ابتدا نگاه می‌کند تا بداند کدام بازیکنان را در اختیار دارد و آن وقت این که، با کدام شیوه بازی خواهد کرد. او باید تیمی خوب را جمع آوری کند. تیمی که در قیاس با 2 تورنمنت قبلی به مراحل بالاتری راه بیابد.

بازیکن سال های دور دپورتیوو لاکرونیا در پایان درباره‌ی هدف‌هایش آن هم در 33 سالگی بیان داشت: در سطح باشگا‌هی به همه چیز رسیدم. آنچه هنوز ندارم قهرمانی در هلند است. آن وقت در 3 کشور به همه آنچه می‌توان رسید، دست یافته‌ام. بدیهی است که می‌خواهم نشان المپیک را داشته باشم. هر بازیکن فوتبال هم نمی‌تواند چنین چیزی را از خود انتظار داشته باشد.

 


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 3:40 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

در آخرین روز از پیکارهای جودو بازی‌های المپیک پکن، محمدرضا رودکی نماینده ایران در مسابقات رده 100+ کیلوگرم به روی تاتامی خواهد رفت.

رودکی که نخستین میدان المپیکی خود را تجربه می‌کند، پس از بازگشت از مسابقات آسیایی کره‌جنوبی و انجام دیدار انتخابی برابر محمود میران، کاپیتان باسابقه تیم ملی جودو بزرگسالان، به عنوان نفر اعزامی جودو ایران در وزن 100+ کیلوگرم انتخاب شد.

رودکی که اندکی قبل از اعزام به پکن، ازناحیه پا دچارمصدومیت جزیی شده بود، در گام اول با قرعه استراحت روبرو شد ولی در مرحله دوم، به مصاف برنده مسابقه "یوری ریباک" از بلاروس دارنده مدال برنز مسابقات جهانی 2005 و "ماتیاژ سراچ" از اسلوونی خواهد رفت. "عبداله تنگریف" از ازبکستان، "بوم سونگ کیم" از کره، "یوری ریباک"، "آندریاس تولزر" از آلمان، "دنیس واندرگیتس" از هلند، "تدی رنر" از فرانسه، "تامرلان تمنوف" از روسیه، "گابریل شولتر" از برزیل و "ساتوشی ایشی" از ژاپن، مهمترین حریفان رودکی در رقابت‌های 100+ کیلوگرم هستند.

در جمع این قهرمانان، بی‌تردید تمنوف، قهرمان سنگین وزن روس که در المپیک آتن موفق به شکست محمود میران شده بود، شاخص‌ترین جودوکار سنگین وزن جهان است.

تمنوف مدال نقره المپیک آتن، برنزالمپیک سیدنی و دو نقره جهان در سال‌های 2007 و 2005 و برنز جهانی 2003 را در کارنامه خود ثبت کرده است.

علاوه بر این جودوکار شاخص روس، ایشی، جودوکار ژاپنی است که با پیروزی برابر "سوزوکی" و "مونیتا" دیگر غول‌های سنگین وزن ژاپن، سهمیه حضور در المپیک را بدست آورد.ایشی در بازی‌های آسیایی دوحه به مدال نقره 100+ کیلوگرم دست یافته بود.

"گابریل شولتر" از برزیل، دارنده مدال برنز مسابقات جهانی 2007، "دنیس واندرگیست" دارنده کلکسیونی از مدال‌های جهانی و "عبداله تنگریف" از ازبکستان که در فینال مسابقات آسیایی 2008 با غلبه بر رودکی به مدال طلا رسید، همگی از حریفان شاخص نماینده جودو ایران هستند.


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 3:36 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 1:30 صبح ] [ امیر ] [ ]

در پایان چهارمین روز بازی‌های المپیک پکن 46 کشور توانسته‌اند از این بازی‌ها نشانی بدست‌ بیاورند.

در پایان روز چهارم بیست ونهمین دوره‌ی بازی‌های المپیک و پیش از پایان رقابت اسب سواری، چین میزبان بازی‌ها با 13 طلا، 3 نقره و 4 برنز صدرنشین است.

آمریکا، کره و ایتالیا به ترتیب به 7 ، 5 و 3 طلا در مکان‌های بعدی جای دارند.

رده‌بندی 15 تیم برتر

1-چین: 13طلا، 3 نقره، 4 برنز

2- آمریکا: 7 طلا،6 نقره،8 برنز

3-کره‌ی جنوبی: 5 طلا، 6 نقره، یک برنز

4- ایتالیا: 3 طلا، 4 نقره، 2برنز

5- استرالیا: 3 طلا، یک نقره، 5 برنز

6-ژاپن: 3 طلا، یک نقره، 2برنز

7-روسیه: 2طلا، 5نقره، 3برنز

8- انگلیس: 2طلا، یک نقره، یک برنز

8- آلمان، 2 طلا، یک نقره، یک برنز

10-چک: 2 طلا

11- کره‌ی شمالی: یک طلا، 2 نقره، 5برنز

12- آذربایجان: یک طلا، 2 نقره

13- هلند: یک طلا، یک نقره، 2برنز

14-اسلواکی : یک طلا، یک نقره

15 – اسپانیا: یک طلا ، یک برنز

15 – فلاند: یک طلا ، یک برنز

15- رومانی: یک طلا، یک برنز


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 1:16 صبح ] [ امیر ] [ نظر ]

برگزارکنندگان بازی‌های المپیک پکن امروز (سه‌شنبه) اعتراف کردند، تصاویر تلویزیونی یکی از قسمت‌های اصلی مراسم افتتاحیه از پیش ضبط شده بوده‌اند و به علت آلودگی هوا و قدرت دید کم، در اجرای زنده گنجانده شدند.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، «وانگ وی»، معاون رییس کمیته برگزاری بازی‌های المپیک امروز اعلام کرد، مراسم باشکوه آتش‌بازی که به نظر از میدان «تیانان‌من» تا دهکده المپیک ادامه داشت، از پیش ضبط شده بودند.

با این حال وی تاکید کرد که آتش‌بازی‌هایی که 29 پله را به وجود آورده بودند، واقعا در همان شب منفجر شده بودند و بسیاری از تصاویر تلویزیونی استفاده شده در پخش مستقیم این قسمت از مراسم، واقعی بوده‌اند.

وی در ادامه اعلام کرد: «در مراسم افتتاحیه، تصاویر واقعی از آتش‌بازی از جنوب تا شمال شهر گرفته شده بودند، اما به علت قدرت دید کم در شب،‌ تعدادی از تصاویر از پیش ضبطشده به‌کار رفته و پخش شدند.»

بنابر مطالب منتشره در روزنامه‌ «پکن تایمز»، این تصاویرغیرواقعی با هزینه‌ای بسیار زیاد توسط یک شرکت رایانه‌ای در پکن ساخته شده که نسخه کامپیوتری مراسم آتش‌بازی را در اختیار مقامات برگزارکننده بازی‌های المپیک قرار داد.

این درحالیست که بسیاری از بینندگان تلویزیونی مراسم افتتاحیه گمان می‌کردند این تصاویربه صورت زنده در حال برگزاری است. مراسم باشکوه افتتاحیه‌ی المپیک روز جمعه گذشته در حالی برگزار شد که بینندگان در سراسر جهان شاهد ترکیبی از آتش‌بازی‌ها، انجام هنرهای رزمی چینی بودند.


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 1:8 صبح ] [ امیر ] [ نظر ]

در روز پنجم المپیک، ورزشکاران ایران در پنج رشته انفرادی به رقابت می پردازند.

برنامه ورزشکاران ایران در روز پنجم المپیک (چهارشنبه - فردا) به ترتیب زیراست:

* کشتی فرنگی

علی محمدی در وزن 66 کیلوگرم از ساعت 6 بامداد ( 9 و 30 به وقت پکن) رقابت های خود را آغاز می کند و در دور اول با کیم مین چول از کره جنوبی روبرو می شود.

* بوکس

ساعت 12 و 15 دقیقه به وقت تهران( 15 و 45 پکن) علی مظاهری در وزن 91 کیلوگرم با رحیم چاخیف از روسیه مسابقه می دهد.

* جودو

حسین قمی در وزن 90- کیلوگرم با آندری کازوسنکو از بلاروس پیکارمی کند. رقابت‌های جودو ازساعت 8 و 30 به وقت تهران( 12 پکن) آغازمی شود.

* تیروکمان

حجت الله واعظی، ساعت 8 و 40 صبح به وقت تهران (12 و10 دقیقه پکن) برای راه یابی به جمع 32 نفر برتر با سینگ چامپیا مانگال ازهند مسابقه می دهد.

* دوچرخه سواری

حسین عسکری ساعت 10 به وقت تهران (13و 30) به وقت پکن در تایم تریل انفرادی مسابقه می دهد.


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 1:6 صبح ] [ امیر ] [ نظر ]

Review Wrestling Day 1: Russia claims Men

در روز نخست مسابقات کشتی فرنگی هر دو مدال طلا به روسیه رسید.

نظیر مانکیف و اسلام آلبیف دو مدال طلا را در روز نخست مسابقات کشتی فرنگی المپیک نصیب روسیه کردند تا طلسم بدون طلا ماندن کاروان روسیه شکسته شود.

فینال وزن 55 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک بین "روشن بایرام اف" نایب قهرمان سال 2006 جهان از آذربایجان و "نظیر مانکیف" دارنده مدال برنز جهان از روسیه برگزار شد که در پایان مانکیف روس در یک مبارزه دیدنی در دو تایم (3-2 و 2-2) به برتری رسید تا مدال طلا را بر سینه زند.

در این وزن "رومن آمویان" از ارمنستان 5-0 و 3-0 یانیل هرناندز از کوبا را برد و سوم شد. دیگر مدال برنز این وزن به پارک اون چول کره ای رسید که توانست حمید سوریان را در دو تایم 1-1 و 2-2 مغلوب کند.

حمید سوریان در دوراول ونلین ونکوف از بلغارستان را ضربه کرد، در دور دوم الگین الوایس از پالائو را 14 بر صفر (8-0 و 6-0) شکست داد. دارنده سه مدال طلای وزن 55 کیلوگرم در مرحله یک چهارم نهایی مقابل نظیر مانکیف نفر سوم سال 2007جهان از روسیه قرار گرفت که در یک مبارزه نفس گیر در سه تایم شکست خورد. در تایم اول سوریان دو بر دو بازنده شد که دلیل آن اجرای فن دو امتیازی توسط کشتی گیر روس بود. در تایم دوم هر دوکشتی گیر درکلینچ فنی اجرا نکردند اما چون سوریان ابتدا کلینچ را گرفت بود، 1-1 برنده شد. در تایم سوم همین وضعیت به سود کشتی گیر روس رقم خورد و سوریان بدون اجرای فن 1-1 بازنده شد. این اولین شکست سوریان از سال 2005 تا به حال بود.

Review Wrestling Day 1: Russia claims Men

در مرحله شانس مجدد، سوریان در مصاف با "کریستین فریس" نفر سوم سال 2007 جهان از صربستان در دو تایم 5-0 و 1-1 به پیروزی رسید تا به دیدار رده بندی راه یابد اما در این مسابقه در دو تایم 1-1 و 2-2 به پارک اون چول از کره جنوبی باخت تا در کسب مدال ناکام بماند و پنجم شود. در تایم اول هر دو کشتی‌گیر فنی اجرا نکردند اما، چون کشتی‌گیر کره‌ای ابتدا کلینچ را گرفته بود، 1-1 برنده شد. در تایم دوم سوریان در کلینچ با اجرای بارانداز دو امتیاز پیش افتاد اما، در کلینچ دوم بارانداز شد تا این تایم را نیز 2-2 بازنده شود و در رده‌ی پنجم المپیک قرار گیرد.

سوریان که از شانس‌های مسلم ایران برای کسب مدال طلای المپیک محسوب می‌شد، نتوانست طلسم 36 ساله‌ی بدون مدال ماندن کشتی فرنگی در المپیک را بشکند و باید در انتظار عملکرد چهار فرنگی‌کار دیگر باشیم.

اما در فینال وزن 60 کیلوگرم، اسلام بک آلبیف از روسیه 6-0 (2-0 و 4-0) مقابل ویتالی رحیم اف آذربایجانی به برتری رسید و مدال طلا را بر سینه زد.

Photos: Russian Albiev wins Men

در دیدارهای رده بندی این وزن روسلان تومنبایف از قرقیزستان 9-0 روبرتو مونزون از کوبا را برد و برنز گرفت. دیگر مدال برنز این وزن نصیب نوربخیت چنگیزبایف از قزاقستان شد که در سه تایم 8-2 جیانگ شنگ از چین را برد.

رده بندی روز نخست مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی المپیک به ترتیب زیر است:

55 کیلوگرم: 1- نظیر مانکیف(روسیه) 2- روشن بایرام اف(آذربایجان) 3- رومن آمویان

(ارمنستان) و پارک اون چول(کره جنوبی) 5- یانیل هرناندز(کوبا) و حمید سوریان (ایران)

7- کریستین فریس(صربستان) 8- ونلین ونکوف(بلغارستان) 9- اسپنسر مانگو( آمریکا) 10- لاشا گوتادزه(گرجستان)

60کیلوگرم: 1- اسلام بک آلبیف(روسیه) 2- ویتالی رحیم اف(آذربایجان) 3- روسلان تومنبایف(قرقیزستان) و نوربخیت چنگیزبایف(قزاقستان) 5- روبرتو مونزون(کوبا) و جیانگ شنگ (چین) 7- آرمن نازاریان(ارمنستان) 8- اوزه بیو دیاکونو(رومانی) 9- جانگ جی هیون(کره شمالی) 10- ماکوتو ساساموتو(ژاپن)

Photos: Russian Albiev wins Men

 

Photos: Russian Albiev wins Men

 

Photos: Russian Mankiev wins Men

 

Photos: Russian Mankiev wins Men

 

Photos: Russian Mankiev wins Men

 

Photos: Russian Mankiev wins Men

 

Wrestler Makoto Sasamoto vows to compete gold


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 1:0 صبح ] [ امیر ] [ نظر ]

روز چهارم بازی های المپیک پکن نیز روز خوبی برای کاروان ایران نبود.

پنجم شدن "حمید سوریان" که یکی از امیدهای اصلی کاروان ایران برای کسب مدال طلا بود، روز چهارم بازی‌های المپیک را تبدیل به روزی بی فروغ برای ایران کرد.

عملکرد ورزشکاران ایرانی در روز چهارم بازی های المپیک به ترتیب زیر است:

* کشتی فرنگی

"حمید سوریان پنجم شد"

حمید سوریان در دوراول ونلین ونکوف از بلغارستان را ضربه کرد، در دور دوم الگین الوایس از پالائو را 14 بر صفر (8-0 و 6-0) شکست داد. دارنده سه مدال طلای وزن 55 کیلوگرم در مرحله یک چهارم نهایی مقابل نظیر مانکیف نفر سوم سال 2007جهان از روسیه قرار گرفت که در یک مبارزه نفس گیر در سه تایم شکست خورد. در تایم اول سوریان دو بر دو بازنده شد که دلیل آن اجرای فن دو امتیازی توسط کشتی گیر روس بود. در تایم دوم هر دوکشتی گیر درکلینچ فنی اجرا نکردند اما چون سوریان ابتدا کلینچ را گرفت بود، 1-1 برنده شد. در تایم سوم همین وضعیت به سود کشتی گیر روس رقم خورد و سوریان بدون اجرای فن 1-1 بازنده شد. این اولین شکست سوریان از سال 2005 تا به حال بود.

در مرحله شانس مجدد، سوریان در مصاف با "کریستین فریس" نفر سوم سال 2007 جهان از صربستان در دو تایم 5-0 و 1-1 به پیروزی رسید تا به دیدار رده بندی راه یابد اما در این مسابقه در دو تایم 1-1 و 2-2 به پارک اون چول از کره جنوبی باخت تا در کسب مدال ناکام بماند و پنجم شود. در تایم اول هر دو کشتی‌گیر فنی اجرا نکردند اما، چون کشتی‌گیر کره‌ای ابتدا کلینچ را گرفته بود، 1-1 برنده شد. در تایم دوم سوریان در کلینچ با اجرای بارانداز دو امتیاز پیش افتاد اما، در کلینچ دوم بارانداز شد تا این تایم را نیز 2-2 بازنده شود و در رده‌ی پنجم المپیک قرار گیرد.

سوریان که از شانس‌های مسلم ایران برای کسب مدال طلای المپیک محسوب می‌شد، نتوانست طلسم 36 ساله‌ی بدون مدال ماندن کشتی فرنگی در المپیک را بشکند و باید در انتظار عملکرد چهار فرنگی‌کار دیگر باشیم.

* جودو

"حذف ملک محمدی"

حامد ملک‌محمدی در نخستین مسابقه‌ی خود برابر "الجاز سدج" از اسلوونی قرار گرفت که این حریف گمنام را با ضربه‌ی فنی و امتیاز ایپون مغلوب کرد. اما نماینده‌ی وزن 81- کیلوگرم جودوی ایران در دومین مسابقه‌ی خود در چارچوب بازی‌های المپیک پکن برابر کامیلو تیاگو دارنده‌ی مدال نقره‌ی المپیک 2000 سیدنی و هم‌چنین قهرمان جهان در سال 2007 حرف خاصی برای گفتن نداشت و این حریف به آسانی توانست ملک‌محمدی را ضربه‌ی فنی و ایپون کند تا ملک محمدیاز دور رقابت ها کنار رود.

* تیروکمان

"شکست نجمه آبتین"

نجمه آبتین" با قبول شکست برابر حریف خود از کره‌ی شمالی از رسیدن به جمع برترین‌های تیروکمان بازی‌های المپیک بازماند. وی در رقابت‌های گروهی در میان 64 ورزشکار به مقام شصتم رسید تا در مسابقه بعدی به مصاف نفر پنجم رقابت‌های گروهی برود اما، در مجموع با نتیجه‌ی 106 بر 96 برابر حریف کره‌ شمالی خود شکست خورد و نتوانست به مرحله‌ی بعد صعود کند.


[ چهارشنبه 87/5/23 ] [ 12:46 صبح ] [ امیر ] [ نظر ]
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
درباره وبلاگ

برچسب‌ها وب
لینک های مفید
آرشیو مطالب
امکانات وب