فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز
فونت زیبا ساز ، نایت اسکین


آیا دلایل اصلی ناکامی در المپیک اعلام می شود. - شوتبال!
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شوتبال!

کمیته‌ی ویژه‌ی پنج نفره از سوی کمیته‌ی ملی المپیک، عملکرد ورزشکاران ایران را در بازی‌های المپیک پکن براساس شاخص‌های مختلف از پیش تعیین شده بررسی می‌کنند اما، نکته‌ی بسیار مهم در این بررسی‌ها میزان کارایی و نحوه‌ی نگرش این تیم پنج نفره به رشته‌های مختلف است.

براساس دیدگاه‌های علمی رییس کمیته‌ی ملی المپیک یک گروه پنج نفره شامل اساتید دانشگاه و مسوولان ورزشی برای بررسی عملکرد ورزشکاران ایران در بازی‌های پکن به وجود آمده که مسوولیت این گروه را "کردی" عضو هیات علمی دانشگاه تهران برعهده دارد.

این گروه براساس معیارهای خاص از پیش تعیین شده وضعیت ورزشکاران ما را در زمینه‌های مختلف حین رقابت در بازی‌های المپیک سنجیده و نقاط قوت و ضعف آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

اما، نکته‌ی مهم اینجاست که این کار نوین که برای نخستین بار در طول بازی‌های المپیک از سوی ایران صورت گرفته، چه میزان در بررسی دقیق عملکرد ورزشکاران ما تاثیر دارد و چه میزان بررسی کنندگان براساس معیارهای شخصی و یا مقایسه‌های سنتی به بررسی عملکرد ورزشکاران می‌پردازند.

یکی از اعضای این تیم درمورد نتیجه‌ی کار احسان حدادی در بازی‌های المپیک اظهار ‌کرد: «مگر ما تا به حال در بازی‌های المپیک در رشته‌ی دوومیدانی مدال گرفته‌ایم که اینجا بتوانیم مدال بگیریم» این در حالی است که احسان حدادی حدود دو ماه پیش در مقابل چشمان هفتاد هزار تماشاگر به رکورد بالاتر از 69 متر رسیده بود و کمترین توقع از احسان این بود که با رکورد 62 متر و 50 سانتی‌متر بتواند به فینال بازی‌های المپیک برسد.

هم‌چنین درمورد "حمید سوریان" و عملکرد او نیز گفته می‌شود که «سوریان هر ساله همین طور کشتی گرفته اما، به دلیل اینکه سطح مسابقه‌های المپیک بالاتر است، اینجا مدال نگرفت.»

با بررسی کارشناسانه و فنی این اظهارنظر یکی از اعضای این تیم پنج نفره به سختی می‌توان به نتیجه‌ی کار این تیم امیدوار بود. چرا که باید عملکرد ورزشکاران را در رشته‌های مختلف براساس مسایل فنی و تخصصی آن رشته بررسی کرد.

بررسی عملکرد ورزشکاران براساس یک‌سری موازین علمی و شاخص‌های نوشته شده در کتاب‌ها به طور حتم نتیجه‌ی عملی چندان مناسبی را در پی نخواهد داشت. به هر حال امیدواریم که کمیته‌ی ملی المپیک براساس سرمایه‌گذاری که در این زمینه کرده و امیدی که رییس کمیته‌ی ملی المپیک به این نتایج بسته، گره‌ای از مشکل شکست‌های پی در پی قهرمانان ما در رقابت‌های بزرگ باز کند و امیدواریم که این تیم کارشناسی براساس موازینی که تنها در کتاب‌ها وجود دارد و کمتر می‌توان شاهد عینی برای آنها یافت، عملکرد قهرمانان را به درستی بررسی کند.

محمدرضا کردی مسوول این طرح گفت: «ما در پی جمع‌بندی نتایج هستیم و تا نتایج این بررسی را جمع‌بندی نکنیم، همه‌ی نتایج ما ناقص است اما، به طور حتم فکر می‌کنم که پیش از اتمام بازی‌های المپیک پکن نتیجه‌ی این طرح مشخص شود و ما امیدواریم تاثیر مثبتی در ورزش قهرمانی داشته باشد.»


[ چهارشنبه 87/5/30 ] [ 4:52 عصر ] [ امیر ] [ نظر ]
درباره وبلاگ

برچسب‌ها وب
لینک های مفید
آرشیو مطالب
امکانات وب